Αρχική σελίδα

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Νέα καλέσματα για τη διαδήλωσή μας έξω από τον ελληνική Eurovision (18/2) από σωματεία - συνδικαλιστές


Μεγαλώνει ο αριθμός των ενεργών αγωνιστικών πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών σωματείων και συνδικαλιστών που καλούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχουμε καλέσει έξω από τον ελληνικό τελικό την ερχόμενη Δευτέρα (18/2) στο GAZI MUSIC HALL (Πειραιώς & Ιερά Οδός). 


Στα καλέσματα που έχουν ανακοινωθεί προσθέτονται αυτά του Συλλόγου Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών (ΣΜΕΔ), του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής (ΣΥΒΧΑ) και των τεχνικών της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ). 

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών καλεί τα μέλη του και όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με την παρουσία τους δύο κεντρικές εργατικές κινητοποιήσεις, το διήμερο 18 και 20 Φλεβάρη: τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη διοργάνωση του «ελληνικού τελικού» της Eurovision, από τους απολυμένους των καταστημάτων Metropolis και τη γενική απεργία, αντίστοιχα. 

Σε ότι αφορά το κάλεσμα στη διαδήλωσή μας ο ΣΜΕΔ αναφέρει: «Ο αγώνας των πρώην εργαζομένων στα καταστήματα Metropolis συνεχίζεται με αμείωτη ένταση πάνω από έναν χρόνο τώρα (δείτε εδώ ψήφισμα συμπαράστασης του ΣΜΕΔ από τον Απρίλιο του 2012), και κορυφώνεται με μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη διοργάνωση της ελληνικής Eurovision, την οποία ανέλαβε φέτος, με απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης και του τηλεοπτικού καναλιού MAD, εκτός των καταστημάτων Metropolis, Α. Κουρής. Να είμαστε όλοι εκεί»

«Στηρίζουμε τον αγώνα τους!» αναφέρει ο ΣΥΒΧΑ, «θα είμαστε εκεί μαζί με τους εργαζόμενους στα Metropolis» δηλώνουν οι τεχνικοί της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ της ΕΤΕΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου