Αρχική σελίδα

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Μια μικρή (;) παραποίηση στην είδηση για τη σύλληψη του Ανδρέα Κουρή


Από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης πληροφορηθήκαμε τη σύλληψη του επιχειρηματία Ανδρέα Κουρή (όμιλος MAD - καταστήματα Mertopolis). 

Ωστόσο, για κάποιο παράξενο λόγο η είδηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου ελαφρώς μεν, αλλά εμφανώς δε, παραποιημένη. Πιο συγκεκριμένα, στο σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρεται ότι «Συνελήφθη στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλανδρίου, 38χρονος ημεδαπός, διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 1.372.930,21 ευρώ». Εντούτοις, στα σχετικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Κουρής ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας δισκοπωλείων με την επωνυμία «Μετρόπολις». (Δείτε σχετικό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Έθνος»). 

Άραγε, με αυτή την εσκεμμένη παραποίηση της πραγματικότητας που υιοθετήθηκε από κάποια μέσα ενημέρωσης, και διαχύθηκε μέσω του copy paste και στα υπόλοιπα, αποκαλύπτεται και η υπερασπιστική γραμμή του Ανδρέα Κουρή όταν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου